Жоладкову найкраще пити охолодженою — 6–8°C. Подавати в стопках або келихах для настоянок. Ідеально смакує після ситної трапези, у чистому вигляді чи з кубиком льоду.
Унікальність Żołądkowej Gorzkiej полягає в тому, що й до сьогодні у виробництві використовується мацерація натуральних інгредієнтів.
Ми знаємо, як високо ви цінуєте ретельне виконання та найвищу якість. Тому ми прагнемо передати у ваші руки продукт, доведений до досконалості в кожній деталі. Для нас важлива не лише його сутність, а й упаковка.
Ми знаємо, що для досягнення найкращої, м’якої горілки ключовим є точний процес дистиляції.На їхню думку, найкраща горілка народжується після проведення сотень мікродистиляцій.
У нашому асортименті представлені класичні та вишукані смаки: традиційна Żołądkowa, De Luxe, а також ароматні варіанти з вишнею, м’ятою та фініком.
Жоладкову найкраще пити охолодженою — 6–8°C. Подавати в стопках або келихах для настоянок. Ідеально смакує після ситної трапези, у чистому вигляді чи з кубиком льоду.