Граппу — у чистому вигляді: найкраще подавати в невеликих дегустаційних келихах типу «тюльпан» при температурі 12–14°C для молодих грапп і 18°C для витриманих
Лікери — як діжестив після їжі
Використання цільних виноградних грон або ретельно відсортованого виноградного жмиху
Дистиляція виключно у мідних перегінних кубах за традиційною технологією
Витримка в бочках з французького та словенського дуба (для витриманих грапп)
Натуральний, виразний аромат: від білих квітів та фруктів до нот ванілі, мигдалю та спецій
Nonino Grappa часто обирають відомі сомельє, шеф-кухарі та колекціонери
Граппу — у чистому вигляді: найкраще подавати в невеликих дегустаційних келихах типу «тюльпан» при температурі 12–14°C для молодих грапп і 18°C для витриманих
Лікери — як діжестив після їжі