Японський віскі варто пити повільно, щоб розкрити його багатий аромат і глибину смаку. Класичний спосіб — чистим, при кімнатній температурі, невеликими ковтками. Для м’якішого звучання додай кілька крапель чистої води, щоб відкрити аромат.
Японський віскі-бренд, що належить Matsui Shuzo Ltd. і виробляється у префектурі Tottori Prefecture. Назва походить від місця виробництва, а віскі витримується в екс-бурбонових барилах.
Японська компанія Fujimi Incorporated, заснована у 1950 році, спеціалізується на виробництві синтетичних абразивів і полірувальних матеріалів для напівпровідників, жорстких дисків та оптики.
Ще один бренд віскі компанії Matsui Shuzo (через підрозділ Kurayoshi Distillery у місті Куройоші, префектура Тотторі). Пропонує pure-malt та single malt віскі з різноманітною витримкою.
Власне бренд компанії Matsui Shuzo, яка заснована у 1910 році у Тотторі, починала з саке і сьочю, а тепер виробляє і віскі. Пропозиція включає single malt, pure malt, blended віскі, джин та умешу.
Японський віскі варто пити повільно, щоб розкрити його багатий аромат і глибину смаку. Класичний спосіб — чистим, при кімнатній температурі, невеликими ковтками. Для м’якішого звучання додай кілька крапель чистої води, щоб відкрити аромат.