La Yuzu та La Tomato створені для міксології — їхній витончений смак найкраще розкривається у складі коктейлів. Ці лікери додають напоям свіжість, аромат і яскраву індивідуальність, перетворюючи класичні рецепти на справжні мистецькі твори.
особливий напій, який високо цінується у вибагливому світі японської міксології. Свіжий томатний сік змішують із сиропом і нейтральним білим спиртом, створюючи шовковистий, ніжний і ароматний продукт. Геній цього напою — у простоті інгредієнтів та точності їх поєднання. Томат — чудовий міксер, здатний перетворити будь-який класичний коктейль на сміливий і новаторський!
особливий напій, який високо цінується у вибагливому світі японської міксології. Свіжий сік юдзу змішують із сиропом і нейтральним білим спиртом, створюючи шовковистий, ніжний і ароматний продукт. Геній цього напою — у простоті інгредієнтів і точності їх поєднання. Юдзу — чудовий «міксер», здатний перетворити будь-який класичний коктейль на сміливий і новаторський!
La Yuzu та La Tomato створені для міксології — їхній витончений смак найкраще розкривається у складі коктейлів. Ці лікери додають напоям свіжість, аромат і яскраву індивідуальність, перетворюючи класичні рецепти на справжні мистецькі твори.