Ми віддаємо перевагу якості,
а не кількості.
З 1790 року ми зберігаємо терплячий, ручний підхід до створення Balblair. Ми ніколи не поспішаємо — нам подобається робити все з часом. Це дозволяє досягати неперевершеного смаку та характеру нашого односолодового віскі.
У Balblair ми завжди приділяємо час створенню нашого односолодового віскі.
Ми цінуємо роль нашого високогірного краю, який формує характер нашого віскі
Наш підхід до виробництва віскі продуманий і поважає традиції, яких дотримуються наші майстри вже понад два століття
Ми віддаємо перевагу якості,
а не кількості.
Люди з пристрастю
Наш односолодовий віскі — результат терпіння та відданості наших майстрів, які не погодяться на менше за найкраще для Balblair. Ми ніколи не поспішаємо і не йдемо на компроміси. Від надзвичайно тривалої 62-годинної ферментації до 4,5 годин надповільної дистиляції — саме цей продуманий підхід дозволяє нам використати час для створення унікального смаку нашого нового спирту.