BALBLAIR Whisky

З 1790 року ми зберігаємо терплячий, ручний підхід до створення Balblair. Ми ніколи не поспішаємо — нам подобається робити все з часом. Це дозволяє досягати неперевершеного смаку та характеру нашого односолодового віскі.

product img
Особливості
  • ЧАС

    У Balblair ми завжди приділяємо час створенню нашого односолодового віскі.

  • Регіон

    Ми цінуємо роль нашого високогірного краю, який формує характер нашого віскі

  • Традиції

    Наш підхід до виробництва віскі продуманий і поважає традиції, яких дотримуються наші майстри вже понад два століття

BALBLAIR Асортимент

12 y.o.

15 y.o.

18 y.o.

21 y.o.

25 y.o.

Віскі BALBLAIR

Ми віддаємо перевагу якості,
а не кількості.

Чому BALBLAIR?

Люди з пристрастю
Наш односолодовий віскі — результат терпіння та відданості наших майстрів, які не погодяться на менше за найкраще для Balblair. Ми ніколи не поспішаємо і не йдемо на компроміси. Від надзвичайно тривалої 62-годинної ферментації до 4,5 годин надповільної дистиляції — саме цей продуманий підхід дозволяє нам використати час для створення унікального смаку нашого нового спирту.

marketwin logo
marketwin

Дивитись далі