Біле вино подавайте охолодженим до 8–10°C
Червоні вина ідеальні при температурі 16–18°C
Вина Alpamanta чудово смакують у колі друзів або на романтичній вечері
Вина Alpamanta виготовляються з сертифікованого органічного винограду з використанням біодинамічних методів, що підсилюють виразність нашого теруару.
Ми застосовуємо найсучасніші технології, щоб використовувати виноробні методи, які мінімізують використання енологічних матеріалів і дозволяють нам максимально точно інтерпретувати особливості нашого господарства.
Ми приділяємо особливу увагу матеріалам, які використовуються для розливу та маркування, щоб повністю поважати довкілля.
Орієнтованість на органічне землеробство і сталий розвиток
Біле вино подавайте охолодженим до 8–10°C
Червоні вина ідеальні при температурі 16–18°C
Вина Alpamanta чудово смакують у колі друзів або на романтичній вечері