Аргентина Мендоса

Alpamanta — це винний бренд із самого серця Аргентини, регіону Мендоса, який славиться своїми виноградниками, розташованими у передгір’ях Анд. Alpamanta поєднує традиції класичного аргентинського виноробства з інноваційним підходом, створюючи вина з яскравим характером, насиченим смаком і вишуканим ароматом.

product img
Особливості вин Alpamanta:
  • Органічність та біодинаміка

    Вина Alpamanta виготовляються з сертифікованого органічного винограду з використанням біодинамічних методів, що підсилюють виразність нашого теруару.

  • Сучасні технології та мінімальне втручання

    Ми застосовуємо найсучасніші технології, щоб використовувати виноробні методи, які мінімізують використання енологічних матеріалів і дозволяють нам максимально точно інтерпретувати особливості нашого господарства.

  • Екологічність пакування

    Ми приділяємо особливу увагу матеріалам, які використовуються для розливу та маркування, щоб повністю поважати довкілля.

  • Орієнтованість на органічне землеробство і сталий розвиток

full-slider
Як пити alpamanta?

Біле вино подавайте охолодженим до 8–10°C
Червоні вина ідеальні при температурі 16–18°C
Вина Alpamanta чудово смакують у колі друзів або на романтичній вечері

ЗАСНОВНИКИ

У 2005 році Андрєй Разумовскі (Австрія) та його кузен Андре Гоффманн (Швейцарія), обидва нащадки традиційних виноробних родин, планували заснувати бутікову виноробню в Мендосі, Аргентина. Натхненні спадщиною виноробства та думаючи про майбутнє цієї пристрасті, вони створили Alpamanta. Біодинаміка стала фундаментальним принципом проєкту, який поважає природні переваги теруару, щоб створювати високоякісні вина у гармонійному взаємозв’язку між екосистемою та людьми.

marketwin logo
marketwin

Дивитись далі