Жоладкову найкраще пити охолодженою — 6–8°C. Подавати в стопках або келихах для настоянок. Ідеально смакує після ситної трапези, у чистому вигляді чи з кубиком льоду.
The uniqueness of Żołądkowa Gorzka lies in the fact that even today, natural ingredients are still used in the production process through maceration.
We know how highly you value meticulous craftsmanship and top quality. That’s why we strive to deliver a product perfected in every detail. For us, not only its essence matters, but also its packaging.
We know that achieving the best, smoothest vodka requires a precise distillation process. In their opinion, the finest vodka is born after hundreds of micro-distillations.
Our assortment includes both classic and refined flavors: the traditional Żołądkowa, De Luxe, as well as aromatic varieties with cherry, mint, and date.
Жоладкову найкраще пити охолодженою — 6–8°C. Подавати в стопках або келихах для настоянок. Ідеально смакує після ситної трапези, у чистому вигляді чи з кубиком льоду.